oktober 30, 2018

Tuinaanleg

Tuinaanleg
Heeft u een vakman nodig voor tuinaanleg in Venray en omgeving? Ga dan naar Gertjan en Daniel de Hoveniers. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van allerlei soorten tuinen, groot of klein, particulier of voor bedrijven. Wij zij niet alleen een erkend hovenier, wij weten ook alles van tuinen en planten en beschikken over alle disciplines en apparatuur om tuinen perfect aan te leggen.

Elke tuin is anders en een weergave van de smaak van de laatste eigenaar. Krijgt u te maken met een nieuwe, bestaande, of verwaarloosde tuin, dan kan het nuttig zijn om een vakman in te schakelen. Wij adviseren u met plezier over aanpassing of geheel nieuwe tuinaanleg, en doen dit tegen een passende prijs. Om alvast een indruk te krijgen van ons werk, klikt u HIER.

Wat is tuinaanleg
Of het nu gaat om een bedrijfstuin of een particuliere tuin, het uitgangspunt is om de tuin te maken tot een plek waar u en uw familie of uw medewerkers graag komen. Bij bedrijfstuinen is er nog een extra dimensie: ze vormen als het ware het visitekaartje van uw bedrijf en moeten er elke dag van het jaar representatief uitzien. Huurt u ons in voor tuinaanleg in Venray en omgeving, dan komen wij graag langs om de tuin te bezichtigen en met u te praten over uw wensen. Wij kunnen op basis van onze ervaring aangeven of uw ideeën haalbaar zijn en of bepaalde gewenste soorten bomen en planten het goed zullen doen in uw tuin. Ook kunnen wij bijvoorbeeld adviezen geven over kleuren en het soort bestrating dat goed zal passen in uw tuin.